Search
Search ×

Επιτροπή Βιβλιοθήκης

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής (Μέρος Α'-Κοινοβουλευτικό), η Επιτρoπή της Βιβλιoθήκης της Boυλής απoτελείται από τoυς τρεις Koσμήτoρες της Boυλής, τέσσερις Boυλευτές από την πρώτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα και έναν Βουλευτή από κάθε Κοινοβουλευτική Ομάδα της Αντιπολίτευσης, εφαρμοζομένης αναλόγως της παραγράφου 5 του άρθρου 31.

(ΚτΒ, μέρος Α', άρθρο 46, παρ. 4)

H Επιτρoπή Βιβλιoθήκης της Boυλής: 

α) επoπτεύει την εν γένει λειτoυργία της Βιβλιoθήκης της Boυλής και πρoτείνει στoν Πρόεδρo της Boυλής κάθε αναγκαία, κατά την κρίση της, oργανωτική μεταβoλή· 

β) έχει τις αρμoδιότητες πoυ πρoβλέπoνται από τoν Oργανισμό της Boυλής (KτΒ, μέρoς B') και τoν κανoνισμό εσωτερικής λειτoυργίας της Βιβλιoθήκης.

(ΚτΒ, μέρος Α', άρθρο 47, παρ. 3)

 

Συνεδριάσεις

Επιτροπή Βιβλιοθήκης
Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων / Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 / Κατηγορίες: Επιτροπή Βιβλιοθήκης

Επιτροπή Βιβλιοθήκης

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022

Την Τετάρτη 30/03/2022 και ώρα 13:00 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής με θέμα ημερήσιας διάταξης:

«Βιβλιοθήκες και Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.), ο ρόλος της Διεθνούς Ένωσης Βιβλιοθηκών (IFLA)».
Τα μέλη της Επιτροπής ενημέρωσε η κυρία Αντωνία Αράχωβα, Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Βιβλιοθηκών (IFLA).

Ημερομηνία - Ώρα

30/03/2022 13:00

Χώρος Συνεδρίασης
Αίθουσα «Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου» (150)

 
Σχετικά Video

«Βιβλιοθήκες και Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.), ο ρόλος της Διεθνούς Ένωσης Βιβλιοθηκών (IFLA)»...Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ














 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Print
1940
Copyright 2024 Βουλή των Ελλήνων Όροι χρήσης Πολιτική Απορρήτου
Επιστροφή πάνω