Search
Search ×
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ανακοινώσεις

Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλιοθήκης της Βουλής @πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο
Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων / Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 / Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Featured

Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλιοθήκης της Βουλής @πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο

Αρχίζουν ξανά τον Οκτώβριο οι συναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων, η οποία θα πραγματοποιείται:

α. διαδικτυακά, κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα, ώρες 19:00-21:00, μέσω της πλατφόρμας Webex και

β. διά ζώσης, κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα στο κτίριο του Πρώην Δημόσιου Καπνεργοστασίου (Λένορμαν 218, Κολωνός), ώρες 18:00-20:00.

 

Τα βιβλία που θα διαβαστούν κατά τη φετινή περίοδο 2023-2024, υπό τον γενικό τίτλο (Ξανά) Διαβάζοντας, συνδυάζουν μια επιλογή κλασικών λογοτεχνικών και άλλων κειμένων που θα διαβαστούν εκ νέου με τη σημερινή αναγνωστική εμπειρία των μελών της Λέσχης ή σύγχρονων λογοτεχνικών και άλλων κειμένων που τα μέλη της Λέσχης θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοινού για πρώτη φορά στις συναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης.

 

Κάθε τρίτη Τρίτη του μήνα (ώρες 19:00-21:00), τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης συζητούν διά ζώσης ή διαδικτυακά με κάποιον συγγραφέα, ερευνητή ή άνθρωπο του βιβλίου, γύρω από ζητήματα σχετικά με τα βιβλία που διαβάζονται.

 

Δηλώσεις συμμετοχής (για περιορισμένο αριθμό θέσεων):

citylibrary@parliament.gr

 

Τηλ.: 210 510 2304

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στη δήλωση συμμετοχής προσδιορίστε αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στη διά ζώσης ή στη διαδικτυακή Λέσχη Ανάγνωσης.

Print
1138
Copyright 2024 Βουλή των Ελλήνων Όροι χρήσης Πολιτική Απορρήτου
Επιστροφή πάνω