Search
Search ×
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακοινώσεις

Φεστιβάλ Γρίφων στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο - 16-18 Δεκεμβρίου 2022
Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων / Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 / Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Φεστιβάλ Γρίφων στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο - 16-18 Δεκεμβρίου 2022

Η Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων φιλοξενεί το Φεστιβάλ Γρίφων στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, το τριήμερο 16-18 Δεκεμβρίου 2022. Το Φεστιβάλ Γρίφων συνδιοργανώνουν το Μουσείο Γρίφων Μεγίστης (Καστελλορίζου) και το Σωματείο ΕΝ.Ι.Γ.ΜΑ (Ένωση Ιδεών, Γρίφων, Μαθηματικών), συνομιλώντας με τη Βιβλιοθήκη της Βουλής ως χώρο γνώσης, συνεργατικής μάθησης και συνδημιουργίας. Στόχος του Φεστιβάλ είναι μικροί και μεγάλοι να σκεφτούν, να πειραματιστούν, να εκφραστούν και να βιώσουν την επιστήμη ως μια συναρπαστική εμπειρία. 

Κύρια θεματική του Φεστιβάλ της Αθήνας είναι οι Γρίφοι και η σχέση τους με τις Επιστήμες και την Τέχνη. Οι γρίφοι εκφράζουν δύσκολες έννοιες με καινοτόμους τρόπους και εντυπωσιακούς μηχανισμούς. Πενήντα και πλέον αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί και καλλιτέχνες θα προσφέρουν νέα γνώση μέσα από πρωτότυπες βιωματικές δράσεις, εκθέσεις, διαδραστικά παιχνίδια, παρουσιάσεις, βιωματικά εργαστήρια, διαγωνισμούς, κυνήγι θησαυρού και…επίσκεψη στο Χωριό του Άι Βασίλη!

 

Σας προσκαλούμε με χαρά να συμμετέχετε στο Φεστιβάλ Γρίφων Καστελλορίζου 2022, σε μια τριήμερη γιορτή της Επιστήμης, στη Βιβλιοθήκη της Βουλής στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο.

 

Το Φεστιβάλ Γρίφων Καστελλορίζου 2022 στη Βιβλιοθήκη της Βουλής τελεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων.

 

Πρόγραμμα

 

Πληροφορίες για το φεστιβάλ στον σύνδεσμο: https://kastellorizofestival.com

 

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2105102603 και 2105102604.

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας κατά την είσοδο των ενηλίκων.​

 

Print
2488

Έγγραφα

Copyright 2024 Βουλή των Ελλήνων Όροι χρήσης Πολιτική Απορρήτου
Επιστροφή πάνω