Search
Search ×
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακοινώσεις

Παρουσίαση του νέου ηλεκτρονικού καταλόγου της Βιβλιοθήκης openΑΒΕΚΤ

Κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Βιβλιοθήκης και Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής

Τα αποτελέσματα της συνεργασίας του ΕΚΤ με τη Βιβλιοθήκη της Βουλής ως προς την εφαρμογή της Ολοκληρωμένης Πλατφόρμας Διαχείρισης και Διάθεσης του Καταλόγου και Λειτουργιών της Βιβλιοθήκης openΑΒΕΚΤ παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 σε κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Βιβλιοθήκης και της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Στην συνεδρίαση παρέστησαν και ενημέρωσαν τα μέλη των επιτροπών για τα δύο αυτά θέματα η κυρία Ελένη Δρούλια, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Βιβλιοθήκης της Βουλής, ο κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διοίκησης, Βιβλιοθήκης και Εκδόσεων της Βουλής, η κυρία Εύη Σαχίνη, Διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, η κυρία Αλεξία Παναγοπούλου και ο κ. Νικόλαος Βασιλογαμβράκης, συνεργάτες του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης. Συμμετείχε, επίσης, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Κώστας Μαυριάς. 

Στη συνεδρίαση τοποθετήθηκαν πολλοί βουλευτές από όλα τα κόμματα και από κοινού τόνισαν το πλούσιο και σημαντικό έργο που παράγει η Βιβλιοθήκη της Βουλής.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής, βουλευτής κ. Γιώργος Πάντζας, ανέφερε ότι η επιτροπή θα είναι σε στενή συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες τις Βιβλιοθήκης, προκειμένου να παρακολουθεί και να συνδράμει την εξέλιξη και την ανάπτυξη του έργου της. Τόνισε δε τον καθοριστικό ρόλο του Προέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση, καθώς και του Γενικού Γραμματέα της Βουλής κ. Κώστα Αθανασίου, οι οποίοι στηρίζουν και ενθαρρύνουν τον εκσυγχρονισμό και την εξωστρέφεια της Βιβλιοθήκης.        

 

Print
4065
Copyright 2024 Βουλή των Ελλήνων Όροι χρήσης Πολιτική Απορρήτου
Επιστροφή πάνω